הקולקציה שלנו - יין עם אופי

צימרים
לפני כמה שנים היה לנו חלום לארח אתכם אצלנו גם ללינה, שתוכלו להתעורר מול הנוף המשגע שסובב אותנו, והנה החלום התגשם - ארבעה צימרים כפריים ומפנקים הממוקמים בלב המשק.

חנות יין
הכרמים שלנו שוכנים באזור בעל אקלים ייחודי, עם ימים חמים ולילות קרירים המספקים את התנאים האידיאליים לגידול ענבים איכותיים. השילוב של טרואר מיוחד, ידע מצטבר וגישה מדויקת מאפשר לנו לייצר יינות בעלי אופי וטעם שמספרים את סיפורו של עמק האלה.
אירועים וסדנאות
אנו מקיימים ביקב אירועים קטנים וסדנאות עבור עד 40 איש, הכוללים טעימות, סדנאות יין ואוכל וסדנאות ציור עבור חברות עסקיות, ימי גיבוש לעובדים, מפגשים משפחתיים וקבוצות חברים המעוניינים לחגוג יחד.

חצר האירוח
היקב שלנו שוכן לצד שדות וכרמים בעמק האלה. אל מול הנוף האינסופי במרכז המבקרים ניתן להנות מחווית טעימות יין המלווה בהסברים לצד גבינות איכותיות, או להנות מבראנצ'ים, שתיה חמה ואוכל ביתי שנעשה אצלנו במשק.


הסיפור שלנו
נעים להכיר, אנחנו היינס ולאה מטלר. לפני כ-14 שנה עברנו מהוד השרון לעמק האלה כדי להגשים חלום: לגור קרוב לאדמה, באזור בו המרחבים פתוחים ואינסופיים, להקים משק עם בוסתנים של עצי פרי ולגדל גפנים שמהם נכין יין בוטיק.
היום המשק מניב כ7000 בקבוקי יין בשנה, ומציע גם ארבעה צימרים מפנקים, מתחם אירוח עם ארוחות קלות במשך השבוע, ומגוון אירועים הכוללים סדנאות אמנות וטעימות יין. אצלנו כל בקבוק הוא סיפור — של משפחה, של קרקע חמימה, של שמש ויצירה עם בלנדים שנבצרו ביד ומיוצרים בקפידה. אנחנו מזמינים אתכם להגיע ולהינות מכל מה שיש למשק להציע.




















